• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Dressjord

Filtrera
Sortera
2 produkter

Visa fler

Dressjord till gräsmatta

Genom att applicera dressjord på din gräsmatta kan du förbättra jordstrukturen, luftgenomträngligheten och vattenretentionen, vilket resulterar i en stark och hälsosam gräsmatta som är mer motståndskraftig mot ogräs och sjukdomar. Vår dressjord till gräsmatta är noggrant framtagen för att ge din gräsmatta den bästa vården och näringen den behöver.

Vanliga frågor & svarVad är det för skillnad på dressjord och planteringsjord?

Skillnaden mellan dressjord och planteringsjord ligger främst i hur den bör användas. Dressjord används för att vårda och förbättra befintliga gräsmattor. Det är särskilt utformat för att ge gräsmattan näringsämnen, förbättra jordens struktur och främja en sund tillväxt. Planteringsjord är avsedd för att användas vid plantering av nya växter, buskar, träd och blommor. Den ger en lämplig miljö för att främja rotutveckling och tillväxt.

Hur mycket dressjord ska man använda?

Använd ungefär 2-4 liter per kvadratmeter när du applicerar dressjord. Jämna ut jorden över ytan med hjälp av en kratta. Om du använder jord för att korrigera större ojämnheter, se till att minimera mängden extra gräsfrön och hålla platsen fuktig.