• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Terracottakrukor

Filtrera
Sortera
3 produkter

Visa fler

Terrakottakruka med fat

I vårt utbud hittar du terrakottakruka med fat, vilket ger dig en praktisk och stilfull lösning för dina planteringsprojekt. Krukorna har dräneringshål i botten som hjälper till att säkerställa rätt vattennivå för dina växter och främjar deras välmående. En terrakottakruka med fat är perfekt för att skapa en naturlig och rustik atmosfär i din trädgård eller hemmamiljö. Hos oss finner du även italienska krukor i terracottafärg – perfekta både för att placeras direkt på en yta eller för att hängas upp.

Plantera i terrakottakruka

När du ska plantera i terrakottakruka bör du blötlägga krukan i vatten i ungefär en timme innan du planterar, vilket hjälper till att bibehålla jordens naturliga fuktighet längre. Det är också viktigt att vattna något oftare än vanligt när du använder terracottakrukor, eftersom jorden tenderar att torka snabbare än i krukor tillverkade av plast eller glas.