• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Bevattningssäckar

Filtrera
Sortera
4 produkter

Visa fler

Köp bevattningspåse till träd

Genom att använda vår bevattningspåse för unga träd kan du enkelt och effektivt förse dem med den nödvändiga fuktigheten för att främja hälsosam tillväxt och etablering. . Våra bevattningssäckar till träd har en generös vattenkapacitet och är utrustade med smarta designfunktioner som möjliggör en gradvis och kontrollerad vattenfrigivning till trädets rotsystem. Bevattningspåsarna finns dessutom i flera olika storlekar för att passa dina behov.

Hur fungerar en bevattningspåse?

En bevattningspåse fungerar som en vattenreservoar som placeras runt strammen av ett träd. Påsen fylls med vatten genom en öppning eller ventil och hålls på plats med hjälp av remmar eller kardborrband. När påsen är fylld absorberar rotsystemet gradvis vattnet genom påsens permeabla material. Detta gör att vattnet frigörs långsamt och jämnt direkt vid trädets rötter. Påsen har vanligtvis en kontrollerad vattenfrigivningstakt, vilket hjälper till att undvika övervattning och minimerar spill.