• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Trädplantering

Filtrera
Sortera
48 produkter

Visa fler

Bevattningssäckar för effektiv vattenförsörjning

Hos oss kan du hitta bevattningssäckar som är speciellt utformade för att underlätta bevattningen av nyplanterade träd och växter. Våra säckar rymmer en betydande mängd vatten, vilket minimerar behovet av frekvent påfyllning och ger en långvarig och effektiv bevattning. Genom att fylla säckarna och placera dem runt trädstammen skapas ett effektivt bevattningssystem där vattnet sakta frigörs och tränger ner i rotsystemet.

Träduppbindning & trädstöd

Vill du säkerställa att dina träd och växter får det bästa möjliga stödet för att växa och blomstra? Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för träduppbindning som kan ge dina träd den stabilitet och support de behöver. I vårt sortiment hittar du även trädstöd, men även tillbehör som häftklamrar, remmar och buntband. Dessa produkter är tillverkade av slitstarka och väderbeständiga material för att klara av utmanande utomhusmiljöer.