• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Trälådor

Filtrera
Sortera
2 produkter

Visa fler

Stort utbud av blomlådor i trä

Blomlådor i trä är ett charmigt och naturligt sätt att framhäva skönheten i dina blommor och växter. De tillför en varm och organisk känsla till alla utomhus- eller inomhusmiljöer, från trädgårdar och balkonger till terrasser och fönsterbrädor. Tillverkade av lärkträ erbjuder dessa blomlådor inte bara en estetisk tilltalande känsla, utan är också hållbara mot väder och vind, tack vare träets naturliga oljor och behandlingar.

Kan man odla grönskar i blomlåda?

Det går utmärkt att odla grönsaker i blomlåda. Denna metod är särskilt användbar för dig som har begränsat utrymme, som på en balkong, en liten uteplats, eller till och med en fönsterbräda. När du odlar grönsaker i blomlåda är det viktigt att välja lämplig storlek och djup på lådan för de specifika grönsakerna, samt att se till att det finns tillräcklig dränering. Regelbunden bevattning och gödning är också avgörande för att dina grönsaker ska växa och utvecklas väl.