• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Droppbevattning

Filtrera
Sortera
31 produkter

Visa fler

Droppbevattning till träd & krukor

Horto erbjuder droppbevattning för träd, krukor, planterade blommor och odlingar, vilket ger en effektiv och skräddarsydd bevattning för olika växtbehov. Med droppbevattningssystemet kan vattnet levereras direkt till växternas rotsystem, vilket minimerar förluster till avdunstning och ger en mer precisa och ekonomisk bevattning. Med våra system för droppbevattning får du en bekväm och hållbar lösning för att bevattna allt från stora träd till mindre buskar.

Hozelock & Gardena droppbevattningssystem

Horto erbjuder ett brett utbud av droppbevattningssystem från varumärken som Gardena, Hozelock och Rainbird. Dessa märken är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet inom bevattningsteknik. Dessutom är installationen enkel och smidig, så du kan snabbt och enkelt komma igång med att bevattna dina grödor på ett smart och hållbart sätt.

Stort utbud av tillbehör

Horto har också ett brett utbud av tillbehör för din trädgårdsbevattning. Med högkvalitativa rör och slangar i olika längder och diametrar kan du enkelt transportera vatten till dina växter med precision Våra kopplingar och ventiler som gör det möjligt att anpassa ditt droppbevattningssystem efter trädgårdens unika behov. Hos oss hittar du även effektiva bevattningssäckar till träd och buskar.