• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Verktyg

Filtrera
Trädgårdsredskap (0/2 valda)
Sortera
10 produkter

Visa fler

Stort utbud av trädgårdsverktyg

Vi sätter kvalitet i främsta rummet och erbjuder produkter från pålitliga varumärken som är kända för sin hållbarhet. Våra trädgårdsverktyg är konstruerade för att klara av tuffa trädgårdsarbeten och kommer att vara med dig under många säsonger framöver. Vårt kunniga team står alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa trädgårdsverktygen för dina behov.

Kraftig avbrytartång & skruvmejsel

Med en kraftig avbrytartång från Horto kan du ta itu med de mest krävande trädgårdsuppgifterna. Våra avbrytartänger är konstruerade för att vara robusta och pålitliga, och de är det perfekta verktyget för att hantera material som behöver brytas ner, tas isär eller omformas.

Vi erbjuder även ett stort utbud av skruvmejslar som är mångsidiga och kan användas för en rad olika uppgifter. Oavsett om du behöver justera trädgårdsmöbler, montera trädstöd eller utföra reparationer på trädgårdsredskap, har vi skruvmejslarna som passar dina behov.