• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Träfat


Köpa ekfat till plantering

Hos Horto kan du köpa ekfat till plantering och förvandla din trädgård till en naturlig oas av skönhet och charm. När du väljer ekfat är det viktigt att överväga växtens behov. Vi rekommenderar att du väljer en modell som ger tillräckligt med utrymme för växtens rotsystem att trivas och växa. Du kan också borra flera små dräneringshål för att undvika översvämmning. Ett lager lecakulor i botten ger ytterligare dränering. Med våra ekfat kan du odla blommor, buskar eller träd och ge din trädgård en unik prägel. Våra fat är utformade för att tåla utomhusmiljöer och kommer att behålla sin skönhet år efter år.

Stort utbud av ekfat till trädgård

Hortos ekfat är skapade med en passion för att bevara den naturliga skönheten hos trä, och de är designade för att införa en charmig atmosfär i din utomhusmiljö. Ek är ett exceptionellt robust och pålitligt material som ger dina planteringar en stabil och hållbar grund. Med vårt mångsidiga sortiment av ekfat kan du inte bara skapa en trädgård som är oerhört vacker, utan också funktionell. I vårt sortiment finner du även exklusiva, italienska krukor och robusta betongkrukor som blir ett snyggt komplement i din trädgård.

Vattentunnor i ek

Våra vattentunnor i ek är inte bara ett effektivt sätt att samla upp regnvatten för hållbar bevattning, utan de utgör också vackra trädgårdsdekorationer som berikar utomhusmiljön. Deras naturliga trätextur gör dem till en dekorativ prydnad i trädgården eller på terrassen.