• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Förodling

Filtrera
Sortera
35 produkter

Visa fler

Växtbelysning för förodling

Vår växtbelysning för förodling är utformad för att simulera solens ljus och ge växterna den nödvändiga mängden ljusenergi för att växa optimalt. Genom att använda växtbelysning kan du förlänga växtsäsongen, kontrollera ljusförhållandena och skapa en stabil miljö för dina förodlingar. Hortos belysningssystem erbjuder olika ljusspektrum för olika stadier av växttillväxt, så som frögroning, plantuppdrätt och blomning.

Förodla med rätt krukor

Att förodla med rätt odlingskrukor är avgörande för en lyckad start på din trädgårdssäsong. Vi erbjuder ett brett utbud av krukor och odlingstråg som är skräddarsydda för din förodlingsprocess. För att hålla koll på dina plantor och följa deras utveckling kan du enkelt använda våra sticketiketter, som gör det smidigt att märka och organisera dina växter.

När ska man förodla?

Generellt sett förodlar man vanligtvis några veckor före den förväntade utplanteringsdatumen utomhus. Under april är det lämpligt att inleda förodlingsprocessen för exempelvis gurkor, pumpor och broccoli genom att placera dem i små krukor för senare utplantering.