• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Inomhusodling


Stort utbud av tillbehör för inomhusodling

Hos Horto finner du ett omfattande utbud av tillbehör för att underlätta din inomhusodling. Vare sig du är en erfaren odlare eller nybörjare inom området, har vi de produkter som behövs för att skapa en framgångsrik och hälsosam inomhusodling. I vårt sortiment hittar du allt från blomsterfrö och växtbelysning till sticketiketter och dukar.

Tips för att börja odla hemma

1. Tänk på ljusförhållanden och temperatur. Det finns många olika växter som kan odlas inomhus, så ta dig tid att läsa på om olika alternativ och hitta de växter som passar dina förutsättningar bäst.

2. Fundera på vad du vill odla och var du vill odla det. Gör en plan för hur du ska använda ditt hem och hur du ska fördela utrymmet mellan olika växter.

3. Såjord är en viktig del av odling, så se till att den är väldränerad och innehåller tillräckligt med näring. Du kan till exempel förbättra jorden genom att tillsätta kompost eller gödsel.

4. Vatten är viktigt för alla växter, så se till att vattna dem regelbundet, särskilt under varma och torra perioder. Ett tips är att använda droppbevattning.

5. Gödselmedel hjälper dina växter att växa och trivas. Du kan ge dina växter näring genom att tillsätta gödsel till jorden eller genom att vattna dem med gödselvattnet. Här hittar du våra produkter för växtnäring inomhus.