• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Mot myror

Filtrera
Sortera
4 produkter

Visa fler

Effektiva bekämpningsmedel mot myror

Våra bekämpningsmedel mot myror är utformade för att vara enkla och effektiva att använda, vilket gör det möjligt att minska myrpopulationen med minimal ansträngning. Våra bekämpningsmedel är även långtidsverkande, vilket ger dig en hållbar lösning för att hantera och minska myrinvasioner.

Myrpulver & dosor

Hortos pulver mot myror kan användas på olika platser, så som gräsmattor, terrasser, grusgångar och runt byggnader där myror är aktiva. Du kan helt enkelt strö vårt myrpulver direkt på de områden där myrorna är aktiva, eller blanda med vatten och användas som en spray. Detta gör det möjligt att täcka större områden. Inom cirka 1-3 veckor har boet försvunnit.

Vi erbjuder även praktiska myrdosor med gel. Denna färdigblandade gel är en praktisk och långtidsverkande lösning för att bekämpa myror i och runt byggnader. Den kommer i en enkel och användarvänlig förpackning som lockar myrorna när dosan öppnas. Myrorna tar innehållet med sig till sina bon, och inom en till tre veckor efter applicering har hela myrboet försvunnit.