• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Sandlådor

Filtrera
Sortera
1 produkt

Visa fler

Gatusandlåda med lock

Vår gatusandlåda med lock är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material för att säkerställa långvarig användning och minimalt underhåll. Den är utrusad med ett praktiskt lock som skyddar sand och grus från yttre väderförhållanden. Med Hortos gatusandlåda med lock kan du enkelt och effektivt sprida sand och grus på halkiga vägar och säkerställa säkerheten för både gångtrafikanter och fordon.

Användningsområden för våra gatusandlådor


Halkbekämpning

Under vintermånaderna är det viktigt att ha rätt verktyg för att hantera halka på din uppfart och gångvägar. Våra gatusandlådor gör det enkelt att sprida sand eller grus och minska risken för fallolyckor.

Ordning och reda

Våra sandbehållare kan användas för att hålla ditt utomhusområde rent och i bästa skick. De är inte bara praktiska för att hantera sand och grus under vintern, utan kan också användas för att förvara verktyg och utrustning.

Säker körning

Om du har en lång uppfart eller ett stort garage, kan våra sandlådor hjälpa till att säkerställa att du har tillräckligt med material för att hantera snö och is under vintermånaderna, vilket gör din körning säkrare och enklare.

Trädgårdsarbete

De kan också användas för att lagra och sprida sand eller jord när du planterar eller underhåller dina trädgårdsområden.