• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Gödning

Filtrera
Sortera
87 produkter

Visa fler

Vad är gödning?

Gödning är en process eller en substans som tillsätts till marken eller växter för att förbättra deras näringsinnehåll och främja tillväxt. Gödning används ofta inom trädgårdsskötsel för att tillföra viktiga näringsämnen till din jord, vilket i sin tur hjälper växter att växa och trivas bättre.

Gödsel

Hortos gödsel är noggrant formulerad för att möta de specifika näringsbehoven hos olika växter och grödor. Denna produkt är utvecklad med hänsyn till miljövänliga metoder och hållbarhet, vilket gör den till ett attraktivt val för de som vill odla grödor på ett ansvarsfullt sätt. Vår gödsel finns i olika förpackningsstorlekar för att passa olika användningsområden och behov inom trädgårdssammanhang.odig gräsmatta.

Växtnäring

Vi erbjuder ett brett utbud av gödningsmedel i olika formuleringar för att möta dina specifika trädgårds- och odlingsbehov. Våra produkter är skapade för att ge växterna exakt den näring de behöver. Oavsett om du föredrar fast eller flytande gödningsmedel, kan Horto erbjuda skräddarsydda lösningar som främjar stark och hälsosam växtlighet.