• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Krukor

Filtrera
Sortera
199 produkter

Visa fler

Italienska krukor

Hos Horto kan du hitta ett urval av italienska krukor som lyfter din trädgård eller inomhusmiljö till en ny nivå av elegans och skönhet. Varje kruka är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material, vilket gör de hållbara mot väder och vind.

Betongkrukor

Våra betongkrukor är idealiska för utomhusbruk, särskilt i områden med extrema väderförhållanden, eftersom de tål både solens skarpa strålar och kyla. Deras tunga konstruktion ger stabilitet och försäkrar att dina växter och trädgårdsdekorationer står stadigt i blåsigt väder.

Ekfat

Du kan även utforska vårt exklusiva utbud av ekfat, som tillför en unik känsla i din trädgård eller utomhusområde. Våra ekfat är tillverkade av äkta ekträ och representerar en perfekt kombination av traditionell hantverkskunskap och modern design. De kan användas för en mängd olika ändamål, så som plantering av träd, buskar eller blommor.

Köp krukor hos Horto

Våra krukor för inomhus- och utomhusbruk är inte bara visuellt tilltalande, de är också utformade för att vara praktiska och funktionella. Dessutom är de lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem perfekta för företag som behöver snabb och enkel hantering. Köp krukor enkelt och smidigt hos Horto!