• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Växtbelysning

Filtrera
Sortera
11 produkter

Visa fler

Växtbelysning med LED

Växtbelysning med LED är en modern och energieffektiv metod för att tillhandahålla ljus till växter, särskilt i miljöer där naturligt ljus är begränsat eller frånvarande. Hortos LED-belysning är mycket anpassningsbar när det gäller att skapa det optimala ljusspektrumet för växterna. Genom att justera färgtemperatur och ljusintensitet kan du skapa idealiska förhållanden för växtens fotosyntes och tillväxt. Med Hortos LED-lampor för växter får du en pålitlig och kraftfull lösning för att främja hälsosam växttillväxt.

Stort utbud av belysning för odlingar & växter

Oavsett om du är i behov av växtbelysning för din odling eller för att förbättra tillväxten och hälsan hos befintliga växter, erbjuder vi högkvalitativa belysningslösningar för dina projekt. Vi har även ett stort utbud av skräddarsydda ställningar till din växtbelysning. Dessa ställningar är lätta att justera, vilket gör det möjligt för dig att optimera ljusfördelningen och säkerställa att dina växter får den exakta mängden ljus de kräver.