• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Kompost

Filtrera
Sortera
10 produkter

Visa fler

Praktiska kompostbehållare

En kompostbehållare är ett viktigt verktyg för att minska avfallet och samtidigt berika din trädgård. Våra kompostbehållare är designade för att göra processen enkel och effektiv. Dessa produkter finns i olika storlekar och utformningar, både enklare varianter och mer avancerade modeller med luckor eller vändbara system för enkel omrörning.

Fler tillbehör

Horto erbjuder även ett brett utbud av andra tillbehör, som exempelvis kompostströ och luckringsstavar för kompost. Dessa produkter hjälper dig att skapa en ännu mer effektiv och näringsrik jord som kan användas i din trädgård. Köp allt för din kompost hos Horto!

Vanliga frågor & svarVad är en kompost?

En kompost är en naturlig process där organiskt material bryts ned och omvandlas till jordliknande substans. Det är ett hållbart sätt att återanvända köksavfall, trädgårdsavfall och andra organiska material istället för att slänga det.

Hur fungerar en kompost?

En kompost fungerar som en naturlig avfallsåtervinningsanläggning. Den processar matavfall, trädgårdsavfall och andra biologiskt nedbrytbara material genom en nedbrytningsprocess som involverar mikroorganismer, bakterier, svampar och små organismer. Denna färdiga kompost kan sedan användas i trädgården för att främja växttillväxt och förbättra markens kvalitet.