• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Trädgårdsgödsel

Filtrera
Sortera
43 produkter

Visa fler

Stort utbud av trädgårdsgödning

Vårt sortiment av trädgårdsgödning är noggrant utformat för att möta trädgårdens unika behov. Oavsett om du har en blomsterprydd trädgård, grönsaksodlingar eller en frodig gräsmatta, har vi rätt trädgårdsgödning för dig. Vi tror på att använda naturens egna krafter för att stärka och förbättra din trädgård, och därför erbjuder vi ekologiska och miljövänliga alternativ som ger näring till jorden och främjar en hållbar trädgårdsodling.

Vanliga frågor & svar


När ska man vattna i trädgården?

Att avgöra när man ska vattna trädgården är en nyckelfaktor för att bibehålla en sund och frodig trädgård. För att göra detta korrekt bör du hålla koll på jordens fuktighet. Genom att sticka ett finger i jorden eller använda en fuktighetssensor kan du enkelt bedöma om det är dags att vattna. Försök att undvika att vattna mitt på dagen när solen är som starkast, eftersom detta kan leda till snabb avdunstning och potentiell skada på växterna. Regelbunden bevattning efter dina växters specifika behov är avgörande.

När ska man gödsla i trädgården?

När man ska gödsla i trädgården beror på flera faktorer, så som vilka växter du odlar, typen av gödsel du använder och klimatet i din region. Generellt sett är våren och tidig sommar den bästa tiden att gödsla trädgården, eftersom många växter har sin tillväxtperiod då. Under denna period behöver de extra näring för att bygga upp starka rötter och gröna blad.

Vilken jord till trädgårdsland?

För ett trädgårdsland, där du tänker odla grönsaker, örter eller blommor, kan Hortos jord för park och trädgård vara ett utmärkt val. Denna jord är en pålitlig allroundjord som innehåller en balanserad blandning av sand, lerjord och kompost. Den är speciellt framtagen för att ge dina växter de nödvändiga näringsämnena och en bra dränering samtidigt som den behåller fuktighet.