• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Uppbindning

Filtrera
Sortera
69 produkter

Visa fler

Varför binda upp växter?

Att binda upp växter är en viktig trädgårdspraxis av flera anledningar. Genom att ge extra stöd och stabilitet hjälper det växterna att hålla sig upprätt och undvika skador från vind och regn. Det kan också hjälpa till att styra deras tillväxtsriktning och forma dem på önskvärt sätt. Genom att binda upp växter kan du skapa en vacker och välskött trädgård där växterna får optimala förutsättningar att växa och frodas.

Växttråd

Hos Horto finner du ett mångsidigt utbud av växttråd som är perfekta för att stödja och forma dina växter. Våra trådalternativ är skräddarsydda för att passa olika ändamål och växters unika behov. Oavsett om du vill säkra upp tomater eller dirigera klätterväxter är vår växttråd en pålitlig och funktionell lösning.

Bär-, kål- metall- & plastnät

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av bär-, kål- metall- och plastnät som är framtagna för att passa dina trädgårdsbehov. Våra nät agerar som pålitliga väktare och skyddar dina grödor från oönskade inkräktare som fåglar och skadedjur, vilket skapar en lugn tillväxtmiljö.