• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Växtvård

Filtrera
Sortera
72 produkter

Visa fler

Bekämpningsmedel för växter & trädgård

Hortos bekämpningsmedel för växter och trädgård är nyckeln till en hälsosam och välmående utomhusmiljö. Oavsett om du har problem med insekter, mögel, svamp eller andra skadedjur har vi de lösningar du behöver för att hålla din trädgård i toppskick.

Mot skadedjur

Utforska Hortos omfattande sortiment av effektiva produkter mot skadedjur i din trädgård. Oavsett om du står inför utmaningar med insekter, möss eller andra oönskade gäster, har vi lösningarna för att skydda dina växter och trädgårdsmiljö. Våra biologiska bekämpningsmedel och insektsfällor är skonsamma mot miljön samtidigt som de effektivt tar itu med skadedjuren.

Mot insekter

Är du trött på att insekter stör ditt hem och trädgård? Horto har lösningen för dig! Våra insektsfällor är designade för att locka och fånga in skadedjur, medan våra insektsmedel för växter är effektiva för att eliminera dem. Med Hortos högkvalitativa produkter kan du återfå lugnet i ditt hem och njuta av en insektsfri trädgård.

Mot mossa & alger

Vi erbjude ett brett utbud av effektiva produkter som är särskilt utformade för att verka mot mossa och alger i din trädgård och därigenom främja en sund och välmående miljö. Vår moss- och algbekämpning är resultatet av noggrant forskningsarbete och utveckling för att säkerställa en långvarig lösning på detta vanliga trädgårdsproblem.

Viltstängsel

Hortos viltstängsel är den ultimata lösningen för att skydda din trädgård från potentiellt skadliga vilda djur. Tillverkade av högkvalitativt galvaniserat stål, erbjuder våra viltstängsel en pålitlig och långvarig barriär som står emot de mest envisa besökarna från naturen. Installationen är enkel och smidig, vilket sparar dig tid och möda.