• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Planteringskärl

Filtrera
Sortera
13 produkter

Visa fler

Planteringskärl för utomhusbruk

Oavsett om du vill odla blommor, grönsaker eller örter, har vi de rätta planteringskärlen för ditt utomhusprojekt. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga mot väder och vind. Utforska vårt sortiment och låt våra planteringskärl hjälpa dig att skapa en blomstrande och frodig utomhusmiljö!

Upptäck våra planteringskärl i plast & rotting

Våra planteringskärl i plast är lätta, vilket gör dem enkla att flytta och placera i trädgården eller på terrassen. Denna lätthet gör dem särskilt lämpliga om du behöver ändra placeringen på dina växter med säsongen. Plastkärlen har även inbyggda dräneringshål och säkerställer god vattenavrinning, vilket är viktigt för växters hälsa. I vårt utbud hittar du även kärl i rotting, vilket ger en unik charm och estetik i din trädgård. Rotting är en tidlös design som aldrig går ur stil. Dessa kärl blir ofta vackrare med åren och kan vara en permanent och värdefull del av din trädgårdsinredning.