• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Hackor & Rensjärn

Filtrera
Trädgårdsredskap (0/2 valda)
Sortera
41 produkter

Visa fler

Rensjärn till ogräs

Våra rensjärn är perfekta för att avlägsna ogräs i trädgården eller för att göra din grusgång välvårdad och fin. De är tillverkade av högkvalitativt stål och har en ergonomisk design som gör dem lätta att använda. De är också rostfria, så att du kan vara säker på att de håller länge. Våra rensjärn finns i olika storlekar och former, så att du kan hitta det som passar dig bäst. Ett smalt rensjärn är bra för att ta bort ogräs från smala sprickor och fogar, medan ett bredare rensjärn är bra för att ta bort ogräs från större ytor.

Ogräshacka

Hortos ogräshacka är ett effektivt verktyg för att rensa ogräs. Den kan enkelt användas för att avlägsna oönskat ogräs från trädgårdsland, rabatter eller andra planteringsområden. Ogräshackan är utformad med en skarp klinga för att skära bort ogräset nära dess rötter, utan att skada befintliga växter.