• För alla trädgårdsälskare   |   Fri frakt: Ordervärde över 1000 kr (gäller ej skrymmande försändelser)   |   Telefon: 08-599 996 00   |   Epost: kundtjanst@horto.se

0 Varukorg

Trädgårdsjord

Filtrera
Sortera
27 produkter

Visa fler

Rölunda trädgårdsjord

I vårt sortiment finner du trädgårdsjord från Rölunda – en svensk tillverkare av jord av hög kvalitet. Deras jord är tillverkade av naturliga material, såsom torv, kompost och sand och är fria från bekämpningsmedel och konstgödsel. Rölundas trädgårdsjord är ett bra val för alla som vill skapa en vacker och välmående trädgård. Jordarna är av hög kvalitet och ger dina växter de bästa förutsättningarna för att trivas.

Stort sortiment av jord till trädgård

Vår jord till trädgård finns i flera förpackningsstorlekar för att passa alla behov. För små trädgårdsprojekt eller planteringskärl är en 25 liters förpackning ett bra alternativ. För större projekt, till exempel plantering av buskar eller träd, är en 60 liters eller 100 liters förpackning en bättre lösning.

Trädgårdsjord med hemleverans

Hos Horto kan du beställa trädgårdsjord med smidig hemleverans. Du slipper då att släpa hem tunga jordsäckar och får de levererade direkt till din dörr. Vi erbjuder dessutom flera olika betalningsalternativ, så att du kan välja det som passar dig bäst.